top of page
GTEC Logo with NGS Low Resolution.jpg

"Ik wist niet dat dit kon met aardgas!"

...is het commentaar dat we het meest horen na elke demonstratie van de mogelijkheden van aardgas onder hoge druk aangevoerd via een aardgasdrukbooster van G-TEC

Met het G-TEC-boostersysteem op aardgasdruk kan elk bedrijf profiteren van aardgas onder hoge druk !

In de drukboosters van G-TEC wordt acetyleen, LPG, MAPP, propyleen of ander brandgas vervangen door aardgas onder hoge druk dat direct afkomstig is uit een standaardgasleiding van uw gasbedrijf.

 

G-TEC-klanten

  • bezuinigen tot 90% op hun gaskosten

  • behalen resultaten van betere kwaliteit

  • zijn productiever en

  • hebben een veiligere werkomgeving.

Drukboosters van G-TEC worden gebruikt  voor snijbrandensolderenverhittenHVOF/vlamspuitenjuwelenfabricage

lampwerk met glaskrimpverpakkingham glaceren en autoreparaties.

Vervang brandgascilinders of bulktanks door​

snijbranders van G-TEC

TB-125 Front Slight Angle With Fan Drop Shadow 8x10 JPEG.jpg

TB-60/125 snijbrander

_mg_1264 TB 500 PRINT 4-3 x 3-5.jpg

TB-250/500

snijbrander

Snijbranders worden aangesloten op de gasleiding van uw gasbedrijf en voeren de druk van het gas op voor directe toevoer naar één snijbrander, een verdeelsysteem of geautomatiseerde snijbrandapparatuur. De snijbranders hebben een constante gastoevoer, zitten nooit zonder gas en u hoeft geen gascilinders te bestellen, op te slaan, te verplaatsen of te vervangen.

 

TB-60/125 snijbranders voorzien in aardgas onder hoge druk voor gebruikers met kleine of middelgrote behoeften. Met deze eenheden wordt de gasdruk opgevoerd tot 1,7 bar bij volumes van respectievelijk 1,7 m3/uur en 3,5 m3/uur.

 

TB-250/500 snijbranders voorzien in aardgas onder hoge druk voor gebruikers met een grote gasbehoefte. Met deze eenheden wordt de gasdruk opgevoerd tot 3 bar bij volumes van respectievelijk 7 m3/uur en 14 m3/uur.

 

De TB-125H/250H/TB-HVOF snijbranders voldoen aan de vereisten voor vlamspuiten en HVOF. Ze kunnen de druk van aardgas opvoeren tot 10 bar bij volumes die groot genoeg zijn om draadspuit- en HVOF-apparatuur van bekende merken te gebruiken.

Vul uw eigen cilinders op elk gewenst moment met

bijvullers van G-TEC

IMG_3435 Refueler 60 w Cylinder 5x7 email.jpg

Refueler 60 met spruitstuk

Manifold.jpg

Refueler 180 met spruitstuk

Met bijvullers kunt u uw eigen cilinders vullen met aardgas onder hoge druk voor gebruik elders in uw werkplaats of op locatie. Met bijvullers worden G-TEC-aardgascilinders automatisch gevuld tot 19 bar. Ze stoppen automatisch wanneer een cilinder vol is. U kunt cilinders op elk gewenst moment bijvullen: ze hoeven niet volledig leeg te zijn. Bijvullers kunnen binnen worden gebruikt en er zijn geen speciale voorzorgsmaatregelen nodig.

 

Met de Refueler 60 worden cilinders gevuld met een snelheid van 1,7 m3/uur.

 

Met de Refueler 180 worden cilinders gevuld met een snelheid van 5,0 m3/uur.

 

In de adsorptiecilinders voor aardgas van G-TEC wordt aardgas opgeslagen op 19 bar. De cilindermaten zijn 3,7 m3. Aardgas wordt opgeslagen als een gas, kan bij elke gewenste druk worden gebruikt en is veel veiliger dan acetyleen of vloeibaar gemaakte brandstof.

 

Met G-TEC-verdeelstukken kunt u vier cilinders tegelijk bijvullen. Cilinders hoeven niet volledig leeg te zijn om met bijvullen te beginnen en u kunt tegelijk cilinders van verschillende groottes bijvullen.

Het ontwerp, de prestaties en de veiligheid van G-TEC-aardgasdrukboosters zijn gecertificeerd. In Europa voldoen G-TEC-systemen aan de betreffende Richtlijnen van de Europese Raad en in Noord-Amerika zijn ze gecertificeerd door CSA-International.

CE_logo.gif
CSA Blue Star Color SHARP.jpg
CSA Blue Flame Color SHARP.jpg

Neem contact op met G-TEC op info@gas-tec.com voor meer informatie over de manier waarop u met een aardgasdrukbooster geld uitspaart, uw werkplaats veiliger maakt, de productkwaliteit verbetert en uw bedrijf productiever maakt. Vertel ons wat voor brandgas u momenteel gebruikt, met welke toepassingen u werkt (snijbranden, solderen, HVOF enzovoort), hoeveel gas u ongeveer omzet en wat uw maandelijkse kosten zijn.

Stuur voor de G-TEC-distributeur in uw regio een e-mail naar info@gas-tec.com met uw naam, bedrijf, adres en telefoonnummer.

bottom of page