top of page

A G-TEC Nyomásfokozók közvetlenül a szabványos kisnyomású gázcsőről kapott, nagy nyomású földgázzal váltják ki az acetilént, LPG-t, MAPP-ot, a propilént, és bármely más fűtőgázt

A G-TEC használói

 

  • 90%-kal csökkenthetik a gázköltséget

  • Jobb minőséget kapnak

  • Növelik a termelékenységet és

  • Biztonságosabbá teszik munkahelyüket

 

A G-TEC Nyomásfokozók felhasználhatóak lángvágáshoz, keményforrasztáshoz, fűtéshez, HVOF/lángszóráshoz, ékszerkészítéshez, lámpaüvegfújáshoz, zsugorfóliázáshoz, sonka glazúrozáshoz és autójavításhoz.

Cserélje ki a fűtőpalackokat vagy tartályokat

G-TEC Hegesztő Nyomóval!

TB-125 Front Slight Angle With Fan Drop Shadow 8x10 JPEG.jpg

TB-60/125

Hegesztő Nyomó

_mg_1264 TB 500 PRINT 4-3 x 3-5.jpg

TB-250/500

Hegesztő Nyomó

A Hegesztő Nyomók az Ön közüzemi gázcsövéhez csatlakozva közvetlen ellátást biztosítanak egyetlen forrasztó, a műhely elosztórendszere vagy egy automatizált hegesztőberendezés részére. A Hegesztő Nyomók állandó gázellátást nyújtanak, soha nem fogynak ki, és nem kell gázpalackokat rendelni, tárolni, mozgatni vagy cserélni.

 

A TB-60/125 Hegesztő Nyomók nagynyomású földgázt biztosítanak alacsony vagy közepes volumenigény esetén. Ezek a készülékek a gáznyomást 1,7 bárig nyomják 1,7 m3/órás volumenen, illetve 3,5 m3/órán, egyenként.

 

A TB-250/500 Hegesztő Nyomók nagynyomású földgázt biztosítanak magas volumenigény esetén. Ezek a készülékek a gáznyomást 3 bárig nyomják 7 m3/órás volumenen, illetve 14 m3/órán, egyenként.

 

A TB-125H/250H/TB-HVOF Hegesztő Nyomókat arra fejlesztették ki, hogy kielégítsék a lángszórás és a nagysebességű (HVOF) fémszórás támasztotta igényeket. A közüzemi földgáz nyomását képesek akár 10 bárig fokozni, olyan volumenen, amely elegendő a vezető gyártók vezetékes szóróinak és HVOF eszközeinek üzemeltetéséhez.

CE_logo.gif
CSA Blue Star Color SHARP.jpg
CSA Blue Flame Color SHARP.jpg

Töltse fel saját palackjait bármikor

G-TEC Újratöltőkkel!

IMG_3435 Refueler 60 w Cylinder 5x7 email.jpg
Manifold.jpg

60-as Újratöltő Elosztóval

180-as Újratöltő Elosztóval

Az Utántöltők lehetővé teszik, hogy feltölthesse saját palackjait, és így szabadon mozoghasson a munkaterületen belül, vagy mezőgazdasági területen. Az utántöltők automatikusan 19 bárig töltik a palackokat, és lekapcsolnak, ha azok tele vannak. A palackok bármikor utántölthetők – nem kell teljesen üresnek lenniük. Az utántöltők zárt térben is használhatóak, és nem igénylik a helyszín külön előkészítését.

 

A 60-as Utántöltő a palackokat 1,7m3/óra arányban tölti.

 

A 180-as Utántöltő a palackokat 5,0 m3/óra arányban tölti.

 

A G-TEC Abszorbált Földgáz palackok 19 bár nyomáson tárolják a földgázt, és a következő méretekben kaphatóak: 3,7m3, 1,3 m3 és 0,4m3. A földgázt gázhalmazotban tárolják, és az bármilyen nyomás alatt kinyerhető, valamint sokkal biztonságosabb, mint az acetilén vagy a folyékony tárolású palackok.

 

A G-TEC Elosztók lehetővé teszik, hogy egyszerre négy palackot töltsön. A palackoknak a töltés megkezdésekor nem kell teljesen üreseknek lenniük, és különböző méretű palackok is tölthetőek egy időben.

A G-TEC Földgáz Nyomásfokozó rendszerek tervezése, teljesítménye és biztonsági előírásai igazoltak. Európában a G-TEC Rendszerek megfelelnek az Európa Tanács direktíváinak és Észak-Amerikában a CSA-nemzetközi előírásainak.

Keresse a G-TEC-et itt: info@gas-tec.com és tudjon meg többet arról, hogyan takaríthat meg pénzt a Földgáz nyomásfokozóval, hogyan teheti munkahelyét biztonságosabbá, hogyan javíthatja terméke minőségét és hogyan fejlesztheti termelékenységét Kérjük, árulja el nekünk, milyen fűtőgázt használ jelenleg (lángvágáskor, keményforrasztáskor, HVOF, stb.), havonta körülbelül mennyi gázt használ, és mik a költségei.

 

Helyi G-TEC termékmenedzserének elérésehez kérjük, küldjön e-mailt ide: info@gas-tec.com melyben feltünteti nevét, cégét, címét és telefonszámát.

bottom of page