"Det troede jeg ikke, man kunne gøre med naturgas!"

...er den kommentar, vi oftest hører, når vi har demonstreret hvad der kan lade sig gøre med højtryks-naturgas gennem en G-TEC trykforøger til naturgas


G-TEC's trykforøgersystem til naturgas stiller fordelene ved naturgas under højt tryk til rådighed for alle typer virksomheder!G-TEC's trykforøgere erstatter acetylen-, LPG-, MAPP-, propylen- og andre drivgasser med naturgas under højt tryk, direkte fra en almindelig lavtryks-naturgasinstallation.G-TEC's kunder

G-TEC's trykforøgere anvendes til skærebrænding, slaglodning, opvarmning, HVOF/metallisering, smykkefremstilling, glaslampeproduktion, plastfolie indpakning, skinkeglasering og autoreparation.Udskift drivgasflasker eller lagertanke medFyld egne flasker når som helst medG-TEC trykforøgere!G-TEC genopfyldningsautomaterne!TB-60/125 trykforøgerTB-250/500 trykforøgerGenopfyldningsautomat 60 med manifoldFlaskekapaciteterne er .4m3, 3,7m3 og 1,3m3Trykforøgere sluttes til forsynings-gaslinjen og øger trykket for direkte forsyning af et enkelt aggregat, et værksteds-manifoldsystem eller et automatisk blæselampeudstyr. Trykforøgere giver en konstant forsyning af gas, sikrer, at du aldrig løber tør, og du er fri for at bestille, opbevare, flytte og udskifte gasflasker.


TB-60/125 trykforøgere leverer højtryksnaturgas til lavt til mellemhøjt volumenbehov. Disse enheder øger gastrykket til 1,7 bar med volumen hhv. på 1,7m3/t og 3,5 m3/t.


TB-250/500 trykforøgere leverer højtryksnaturgas til højvolumenbehov. Disse enheder øger gastrykket til 3 bar med volumen hhv. på 7 m3/t og 14 m3/t.


TB-125H/250H/500H trykforøgere er designede til at opfylde højtrykskravene til metalliserings- og HVOF-applikationer. Disse trykforøgere kan øge naturgastrykket helt op til 10 bar ved en volumen, der er tilstrækkelig til drift af metalliserings- og HVOF-udstyr fra førende producenter.Med genopfyldningsautomaterne kan du fylde dine egne flasker med højtryks-naturgas, så du kan bruge naturgassen overalt på værkstedet og ved servicebesøg. Genopfyldningsautomaterne fylder automatisk G-TEC naturgasflasker op til 19 bar, og lukker derefter, når flasken er fyldt. Flasker kan genopfyldes på ethvert tidspunkt - de behøver ikke at være helt tomme. Genopfyldningsautomaterne kan bruges indendørs og der kræves ingen specielle pladsforberedelser.


Genopfyldningsautomat 60 fylder flasker med en hastighed på 1,7m3/t.


Genopfyldningsautomat 180 fylder flasker med en hastighed på 5,0 m3/t.


G-TEC adsorberende naturgasflasker opbevarer naturgas ved et tryk på 19 bar, og kan leveres i størrelser på 3,7m3, 1,3m3 og 0,4m3. Naturgas lagres som en gas, kan udtømmes ved enhver trykindstilling og er langt mere sikker end både acetylen- og væskeflasker.


G-TEC-manifolder gør det muligt at fylde fire flasker ad gangen. Flaskerne behøver ikke at være helt tomme, inden der påfyldes ny gas, og flasker af forskellig størrelse kan fyldes samtidigt.G-TEC naturgas-trykforøgersystemerne er certificerede, når det gælder design, ydelse og sikkerhed. I Europa er G-TEC-systemerne i overensstemmelse med EU-direktiverne og i Nordamerika er de certificerede af CSA-International.Kontakt G-TEC på adressen info@gas-tec.com for at få mere at vide om, hvordan du med vore naturgas-trykforøgere kan spare penge, gøre arbejdspladsen mere sikker, forbedre produktkvaliteten og gøre din virksomhed mere produktiv. Fortæl os hvilken drivgas du bruger nu, dit anvendelsesbehov (skærebrænding, slaglodning, HVOF, osv.), dit omtrentlige forbrug af gas og omkostningerne pr. måned.For oplysninger om en G-TEC-distributør i dit område send en email til info@gas-tec.com med dit eget navn, virksomhedens navn, adresse og telefonnummer.